Strømpeforing UVR

Strømpeforing UVR

Få renoveret rørene uden besvær

Hos VP Villy Poulsen har vi specialiseret os i alle former for udskiftning og renovering af kloakker, spildevandsledninger og andre rørtyper uden opgravning og byggerod. Vi har mange års ekspertise indenfor renovering af ledningsnet, hvor nedslidte og defekte rør får levetiden forlænget med en ny foring.

Strømpeforing er en kendt renoveringsform. Vi TV-inspicerer, renser ledningen og indmåler stiktilslutninger. Strømpeforingen, der er lavet af glasfiber og kunstharpiks, trækkes ind i den klargjorte ledning. Efterfølgende gøres hver strømpeende klar og det unikke lystog placeres i strømpeforingen. Der sættes lufttryk på. Strømpeforingen kalibreres og lystoget trækkes til modsatte ende. Nu kan hærdeprocessen sættes i gang. Dette gøres ved UV-belysning, der er en effektiv og sikker hærdemetode, og der er et nyt rør i det gamle. Hele hærdeprocessen TV-overvåges og dokumenteres. Til sidst genåbnes de indmålte stik og brøndene renoveres. Det flotte resultat taler for sig selv.

Med UV-teknologien og de bedste glasfiber strømpeforinger har VP Villy Poulsen taget den seneste teknologi i brug. På denne vis kan vi hurtigt og effektivt renovere de helt store ledninger.

Også med vores strømpeforinger ligger vi i top med hvad angår kvalitetssikring og – kontrol. Ved både at have systemerne i Kontrolordningen for ledningsrenovering (KFL) under Dansk og Byggeriets Kvalitetskontrol også under Dansk Byggeri. Kontrolordningerne sikrer et gennemprøvet system både kvalitetsstyring og kontrol af den pågældende strømpeforing.

Kompetencer

 • Glasfiberarmeret kunstharpiks strømpeforinger:
  -  DN150-DN1600
  -  Godstykkelse: 3,0 -28 mm
 • Typer:
  -  Saertex Liner
  -  Brandenburger Liner
  -  Alphaliner
 • Stor styrke og høj E-modul, giver en lille godstykkelse
 • Minimale lugtgener
 • Sikker afhærdning ved UV-lys med optimalt resultat
 • Kontrolordning for ledningsrenovering
 • Byggeriets Kvalitetskontrol
Kontakt os Ring på 97 35 22 99 eller send os en besked
Case: Storebælt

VP Villy Poulsen valgte i fællesskab med Sund & Bælt en optimeret glasfiberløsning, der kan modstå fremtidige trafikbelastninger. Ledningerne der løber under betalingsanlægget blev renoveret – Ø250 til Ø500 og V1100 ved Nyborg afkørslen. I løbet af få dage blev alle ledninger renoveret. så de kan holde min. 50 år mere.

Umbraco & Digitalt Design | Ørskov Web