Styret underboring

Styret underboring

Skånsomt borearbejde med stor nøjagtighed

Styret underboring gør det muligt at bore over lange afstande uden store opgravninger og med mindst mulig påvirkning af infrastruktur og miljø. Metoden kræver et meget begrænset arbejdsområde, kan gennemføres på relativt kort tid og dækker en bred vifte af opgaver med underboringer på tværs af eksempelvis veje, jernbaner, vådområder, havne og meget andet.

Hos VP Villy Poulsen har vi opbygget en mangeårig ekspertise med styret under- boring og gennemført et meget stort antal boreopgaver i Danmark og resten af Europa. Vi påtager os styret underboring med stor præcision med en rækkevidde på op til 1,4 kilometer, og råder over specialmaskiner til boring af store ledningsdimensioner op til en diameter på 1.000 mm.

Gennem årene har teknologien og metoderne udviklet sig betydeligt, så det i dag er muligt at lave meget effektive boreprojekter over lange afstande og i de mest forekommende jordarter. Med fleksible borerør og meget præcise måleinstrumenter kan vi bore i krumme linjer, hvilket gør styret underboring særligt velegnet til ledningsarbejde med gas, el, vand, telefon og kloak.

Nordens største maskine til styret underboring

Hos VP Villy Poulsen har vi investeret i Nordens største Vermeer boremaskine, der kan bruges til komplekse projektopgaver med en rækkevidde på op til 1,4 kilometer. Maskinen har en kampvægt på 34 tons og har dimensionerne 11,3 meter lang x 2,5 meter bred x 3,4 meter høj.

Boremaskinen er tilpasset og bygget om, så den passer præcist til vores behov. Vi har udviklet kranen, så vi kan løfte tre stænger ad gangen. Der er desuden monteret kameraer på maskinen for at højne sikkerheden i arbejdet, så piloten har overblik over, hvor folk er under borearbejdet.

En ekstra finesse ved Vermeer boremaskinen er, at den er selvforsynende med vand, da den har egen vandpumpe i modsætning til andre store boremaskiner. Højtrykspumpen leverer et boremudderflow på 1.250 liter/minut.

International anerkendelse

VP Villy Poulsen har ca. 40 års erfaring med styret underboring – og har i konkurrencer opnået følgende priser:

  • Kåret som nordisk mester i styret underboring i 2001 ved ’Nordisk Rodeo’ i Ulfborg
  • Kåret som verdensmester i styrbare boringer i 2002 ved ’HDD Rodeo’ i Dallas, Texas

 

Kompetencer

  • Målsikker placering af rør, kabler, dræn m.v.
  • Minimal udgravning
  • Fleksible borerør til boring i krumme linjer
  • Meget nøjagtig promillesonde til kloakker
  • Boremaskiner til alle opgaver - små og store
  • Trækning af rør i små dimensioner og op til over ø1.000 mm
  • Genbrug af boremudder sparer deponeringsafgifter
  • Rækkevidde op til 1,4 kilometer
Kontakt os Ring på 97 35 22 99 eller send os en besked
Case: Kalvebodløbet

VP Villy Poulsen har udført en kompleks underboringsopgave ved Kalvebodløbet, hvor tre kabler skulle føres under vandet i 35 meters dybde. Boringerne på 996 meter blev løst til perfektion af Vermeer boremaskinen, boremåleingeniør, søgeudstyr og erfarne medarbejdere.

Filmklip

Underboringsopgave ved Kalvebodløbet

Bugsering og trækning af 2 x 315 mm PE liner

Umbraco & Digitalt Design | Ørskov Web