Profil

Præcisionsarbejde under jorden

Velkommen til vores underjordiske verden

Stort set alt hos VP Villy Poulsen handler om veludført præcisionsarbejde under jorden – uanset om det gælder styret underboring, renovering af kloak­rør, indblæsning af fiberkabler eller andre opgravningsfrie projekter. De underjordiske specialopgaver kræver stor ekspertise, rette kompetencer og højteknologisk udstyr, der også kan håndtere uforudsete udfordringer i borearbejdet.

VP Villy Poulsen så dagens lys i 1980. Det begyndte med udgravninger inden for landbruget, jordvarme, nedgravning af naturgasledninger og ilægning af lyslederkabler over det ganske land. Der blev opfundet nye metoder til at blæse eller trykke fiberen gennem fremføringsrørene, da den slags maskiner endnu ikke var konstrueret. Evnen til at finde nye innovative løsninger har været et gennemgående træk i alle årene.

Eventyret med styrede underboringer begyndte også i 1980’erne. Også her måtte VP Villy Poulsen gå nye veje og opbygge avancerede boremaskiner. Med styret underboring kan vi lave sikre og præcise boringer inden for et lille arbejdsfelt til gennemføring af blandt andet kabler, stålrør og PE-rør til brug for vand- og gasledninger. De specialbyggede maskiner og fleksible borerør gør det muligt at bore i buer og med afstande op til 1,4 kilometer.

Målrettet vækst, stærke faglige kompetencer og over 70 dedikerede medarbejdere har sikret VP Villy Poulsen en stærk position på markedet – både i Danmark og i resten af Europa. Vi er gået fra at være underleverandør til at være hovedentreprenør på projekterne med alt, hvad dette indebærer af rådgivning, kalkulationer, planlægning, ansøgninger m.v.

Samtidig har VP Villy Poulsen skarpt fokus på bæredygtighed, arbejdsmiljø og genanvendelige produkter. Vi investerer i høj grad i miljøvenlige maskiner og materialer, skåner miljøet ved at genanvende boremudder og andre materialer fra vores boringer, og naturligvis vi tager også et socialt ansvar ved at sikre vores medarbejdere de allerbedste betingelser på jobbet.

Læs mere i vores brochure

INTERNATIONAL ANERKENDELSE

VP Villy Poulsen har ca. 40 års erfaring med styret underboring – og har i konkurrencer opnået følgende priser:

  • Kåret som Nordisk mester i styret underboring i 2001 ved 'Nordisk Rodeo' i Ulfborg.
  • Kåret som Verdensmester i styrbare boringer i 2002 ved 'HDD Rodeo' i Dallas, Texas.

 

   
           


Læs vores nye Interaktive Brochure!

Interaktiv brochure

Filmklip

TV MidtVest - Fast Arbejde - Udsendelse om Villy Poulsen A/S

Umbraco & Digitalt Design | Ørskov Web